Autó és Kirakat dekoráció

Autódekoráció:

Személygépjárművek, kisteherautók, ponyvás teherautók és kamionok széles körű tervezését és kivitelezését kínáljuk, az egyszerű feliratozástól a teljes dekorációig. Az előre elkészített betűvágott vagy teljes járművet betakaró fóliát "pillanatok alatt" felragasztjuk autójára. Többféle szín és minőségi fóliából választhat, az elkészített dekorációra (igény szerint) lamináló fóliával is.
Tovább »

Kirakat dekoráció:

Teljes körű kivitelezést kínálunk a régi kirakat-matrica, fólia eltávolításától a tervezésen és a gyártáson át a végleges kivitelezésig. Amit Ön elképzel, mi megvalósítjuk.

Ingyenes felmérés:
Felmérjük a hely adottságait és egyeztetjük Önnel az elképzeléseit. Együtt kiválasztjuk a megfelelő típusú fóliát.

Megtervezzük és legyártjuk:
Valamennyi dekorációs elem (poszter és plakát, világítótábla, matrica… stb.) gyártása saját gépekkel történik, a gyors határidő mellett így a tökéletes minőséget is biztosítani tudjuk. Az alapanyagok széles skálája áll rendelkezésünkre (több fólia és öntapadós anyag, matt és fényes papír, one-way-vision, 3D betű, padlómatrica, járműdekoráció… stb.).

Külső helyszíni munka:
A régi elöregedet dekoráció eltávolítása, Az új reklámanyag felhelyezése. Az adott fólia megfelelő tisztántartásának tanácsadása.