Autókiegészítők, tartozékok

Autóüveg - szélvédő - csere

Az autóüveg nagy részét a vezető eredeti alkatrész gyártók állítják elő, de jelentős arányt képviselnek az után gyártott autóüveg termékek gyártói is. Minden után gyártott autóüveg meg felel az eredeti műszaki követelményeknek. Autó szélvédő üvegjavításhoz a NASA által fejlesztett, speciális műgyanta alapú anyagot használunk, amely megegyezik az üveg fénytörési mutatójával.
Tovább »

Váltózár

A többéves gyakorlat azt igazolja, hogy a jármű bebiztosítása alapmódszereként még az elektronika valamennyi előnyét is figyelembe véve továbbra is a mechanikailag szilárdan lezárt jármű marad.

A Defend Lock gyári beszállító, a váltózár gyári cikkszámon rendelhető a legtöbb autótipushoz ezért tökéletesen illeszkedik az Ön autójához.

A Defend-Lock 2003. szeptemberétől zár-termékkínálatát új, teljes egészében cseh fejlesztésű zárbetéttel bővíti. E jelentős fejlesztési beruházást az EU-ba lépés, valamint a tartós piaci részesedés növelés motiválta. Az új zárbetét teljes mértékben megfelel az EN1303 harmonizált európai szabványnak.

"Továbbra is a biztonsági rendszer gyártók élmezőnyében kívánunk maradni, e szándéknak meg kell nyilvánulnia a fejlesztési beruházások, termékkínálat-bővítés és új piacok megszerzése terén is," hangsúlyozta Ing. Pavel Vojtek vezérigazgató.

Az új, karbantartást nem igénylő, kilencpeckes Defend-Lock cilinderzár betétet kétoldalú, saját téglalap-variációs profilú kulcs nyitja-zárja. A kulcs ezüstnikkel ötvözetből készül, és nem igényel semmilyen utólagos felületkezelést. A blokkoló részt két sor egymása merőleges síkban elhelyezett blokkoló elem képezi. A betét minőségét üres kiegészítő pecek hangsúlyozza.

váltózár

Egyedülállónak minősíthető a kulcs blokkoló elemei funkcionális bemélyedéseinek proporcionális variációs görbés és tükörvariációs kódos lineáris összekapcsolási módja. Ez rendkívül megnehezíti a jogosulatlan kulcsmásoláshoz elengedhetetlenül szükséges variációs kód szemrevételezéssel történő beazonosítását.

A műszaki megoldás az EN1303 szabvány kombinációs követelményeit többszörösen meghaladó nagy variációs minőséget nyújt. Az új zárbetét részleges műszaki megoldásaira szabadalmi kérvények benyújtására került sor.

Az új cseh zárbetét ezzel egyidejűleg kiváló védelmet kínál minden ismert zárbetét feltörési módozattal szemben (letörés, kifúrás, letapogatás, lehűtés, ill. az új dinamikus (úgynevezett SG) feltörési módozat).

A Defend Lock biztonságtechnikai rendszereket gyártó és forgalmazó Marbo CZ cég fennállása alatt Európában, sőt globálisan is az egyik legnagyobb gépjármű biztonságtechnikai-rendszer-gyártóvá lépett elő. A Defend-Lock márka termékei három kontinens számos országban önálló fogalmat jelentenek a váltózárak terén.

A Defend-Lock termékek csúcsminőséget képviselnek, és megfelelnek a nemzetközi tanúsítás és elismert tesztek követelményeknek. Ezzel egyidejűleg a legtöbb személygépkocsi és könnyű haszonjármű gyártó által is jóváhagyott márkatermékek.

A Defend Lock mechanikai sebességváltó zár a legigényesebb jelenlegi biztonságtechnikai követelményeknek is eleget tesz. Masszív, a jármű karosszériájával szilárdan összekapcsolt szerkezet. Egyedülállóan szabadalmazott zárbetétet használ. A Defend Lock zár kezelése rendkívül egyszerű, mivel a zárat annak egyszerű elfordításával zárhatjuk a zárbetét egyidejű benyomásával. A kinyitáshoz elegendő a kulcs könnyű elfordítása annak sajátkialakítású Defend Lock profiljával.

A Defend Assistance (+420 841 666 666) célja segíteni a Defend márkát választó ügyfeleknek a termék esetleges meghibásodásból felmerülő problémáik megoldásában, ezért ez a szolgáltatás nemcsak Magyarországon, hanem az egész Európában működik.

Defend Assistance szolgáltatás Defend termékek jótállási ideje alatt díjmentes.

defend lockváltózár

Tolatóradar

PRO Park tolatóradar képes a közelebbi (kb. 25 cm-re lévő) tárgyak közeledtét is jelezni, arról nem is beszélve, hogy a felszerelés során nincs szükség a lökhárítón több nagy méretű furat készítésére.
Tovább »