Ipari szőnyeg

Nomad szennyfogó szőnyegrendszerek

Az épületbe bevitt piszkos, vizes és poros lábnyomok rendkívül rossz benyomást keltenek már az épület bejáratánál, továbbá jelentősen megnövelik a takarítási költségeket és a padló síkossá tételével csökkentik az épület biztonságosságát. Ezért a bejárat szerepe kulcsfontosságú a látogatókra és az épületet használókra tett tiszta benyomás megteremtésében, a takarítási költségek csökkentésében és a bejárat csúszásmentessé tételében. Az épület tervezési vagy felújítási szakaszában a Nomad szennyfogó szőnyegrendszerek megoldást nyújtanak a belső tervezésnek megfelelő, hatékony bejáratok kialakításában. Mottónk: feljavítani és védeni épületét, csökkenteni a takarítási költségeket és javítani a bejárat biztonságosságát.

Több mint 30 éve, hogy a 3M kutatói kifejlesztettek egy terméket, amivel az épületbejáratok megbízhatóan megvédhetőek a szennyeződésektől. A kuszáltszálas technológia feltalálásával megszületett az első NomadTöbb mint 30 éve, hogy a 3M kutatói kifejlesztettek egy terméket, amivel az épületbejáratok megbízhatóan megvédhetőek a szennyeződésektől. A kuszáltszálas technológia feltalálásával megszületett az első Nomad szennyfogó szőnyeg. A száltechnológia specialisták folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a 3M az elmúlt évek során bejárati szennyfogó szőnyegeinek termékválasztékát kiterjesztette és mára szennyfogó szőnyegrendszerek teljes palettáját kínálja az alumíniumkeretes A 3M belsőépítészekkel dolgozik együtt, hogy a modern építészet igényeinek megfelelő színválasztékot biztosíthasson. szennyfogó szőnyeg. A száltechnológia specialisták folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a 3M az elmúlt évek során bejárati szennyfogó szőnyegeinek termékválasztékát kiterjesztette és mára szennyfogó szőnyegrendszerek teljes palettáját kínálja az alumíniumkeretes A 3M belsőépítészekkel dolgozik együtt, hogy a modern építészet igényeinek megfelelő színválasztékot biztosíthasson.

A Nomad termékek új mintái és új színei tökéletesen beilleszthetőek a modern épületek színvilágába. A Nomad szennyfogó szőnyegek rengeteg épület bejáratát tették funkcióiban hatékonnyá és megjelenésében igényessé. Ezt referenciamunkák bizonyítják szerte Európában, mint például magyarországi bevásárlóközpontok, szállodák, irodaházak, németországi bevásárlóközpontok, oslói repülőtér, olaszországi multiplex moziközpontok. A Nomad szennyfogó szőnyegrendszerek értéket jelentenek Önnek és épületének. Kérjük tekintse át termékválasztékunkat! Készséggel állunk rendelkezésére, amennyiben további információra van szüksége.

4 termékcsalád minden igényre:

Nomad Terra szennyfogó szőnyegek

A Nomad Terra szennyfogó szőnyegeket speciálisan a szennyeződések felfogására fejlesztették ki süllyesztékekbe, valamint kül- és beltérre egyaránt. Tartós, nyitott szerkezetüknek köszönhetően ezek a szőnyegek eltávolítják és elvezetik az épületbe bekerülő nagyobb földdarabkák nagy részét.

Nomad Optima szennyfogó szőnyegek

A süllyesztékekbe tervezett Nomad Optima alumíniumkeretes szennyfogó szőnyegek hatékonyan védik az épületet a szennyeződéstől és a nedvességtől.

Nomad Aqua szennyfogó szőnyegek

A speciális kettős szálszerkezetnek köszönhetően a Nomad Aqua szennyfogó textil szőnyegek beltéren hatékonyan távolítják el a finomabb szennyeződéseket és szívják magukba a nedvességet.

Nomad Moduláris szennyfogó szőnyegek

A moduláris rendszer lehetővé teszi egyedi szőnyegkombinációk létrehozását. A szabadalmazott technológiájú szőnyeg kategóriájának a leghatékonyabb teljesítményét nyújtja a szennyeződés és a nedvesség elvezetésében.

A fenti 4 szőnyegfajta kombinációi minden bejárati követelménynek megfelelő szőnyegrendszereket alkotnak.

A megfelelő termék kiválasztása:

Az épület forgalmától és a bejárati szőnyeg kívánt elhelyezésétől függően az alábbi táblázat megmutatja az épületéhez legmegfelelőbb Nomad szennyfogó szőnyeg típusát. Termékfelelős munkatársaink szívesen segítenek a legmegfelelőbb szőnyegtípus kiválasztásában.

Különböző termékeink funkció szerinti kombinálása elengedhetetlen az épület forgalmának tökéletesen megfelelő bejárat kialakításához.