Karosszériavédő fóliázás

Ha védelmet szeretne nyújtani autójának, akkor most itt a lehetőség, hogy megvédje a karcolásoktól, kavics felverődésektől. Láthatatlan és matt karosszériavédő fóliák közül választhat.

SkyFol Cobra Premium
A világ egyik vezető gyártójának a csúcskategóriás terméke, mely tökéletesen sima felületű, könnyen tisztítható bevonattal rendelkezik, ragasztója tökéletesen köt a felülethez és hosszú távon is biztos megoldást nyújt autójának. A poliuretán fólia szerkezeténél fogva képes elnyelni a becsapódó tárgyak energiáját, védve autóját a sérülésektől. Ez a professzionális termék magas fényű megjelenésével teljesen láthatatlanná teszi, hogy autója fóliával védett, mivel fénye megegyezik a fényezés lakkrétegével.

SkyFol Cobra Value
A SkyFol egyedi, 4 éves fejlesztése, melynek eredményeként a világ vezető gyártóinak termékeihez hasonló alapanyagot értünk el, sokkal kedvezőbb ár-érték arányban. A Cobra Value fénye és ellenállósága kifogástalan, ellenben felületi bevonata több gondosságot igényel a felület tisztítását illetően, mivel az jobban koszolódik. A piacon lévő anyagokhoz képes minősége több kategóriával megelőzi a költségben hasonló lehetőségeket.