Autókiegészítők, tartozékok

Autóüveg - szélvédő - csere

Az autóüveg nagy részét a vezető eredeti alkatrész gyártók állítják elő, de jelentős arányt képviselnek az után gyártott autóüveg termékek gyártói is. Minden után gyártott autóüveg meg felel az eredeti műszaki követelményeknek. Autó szélvédő üvegjavításhoz a NASA által fejlesztett, speciális műgyanta alapú anyagot használunk, amely megegyezik az üveg fénytörési mutatójával.

Általunk forgalmazott és beszerelt minőségi autó szélvédő gyártói:
PILKINGTON, NORDGLASS, SPLINTEX.

Mint sok más alkatrész a gépjárművön a szélvédő üvegeknek is kibővült a funkciója. A ragasztó, tömítő technológiával az autóüveg közvetlenül a karosszéria, keretbe ragaszthatják. A közvetlenül ragasztott autóüveg szerves alkotó részévé válik a karosszériának, és hozzájárul a konstrukció merevségéhez, ezzel lehetővé téve, hogy a gépkocsi könnyebb, gazdaságosabb, biztonságosabb és külalakra szebb legyen.

Azonos terhelés mellett az utastér sokkal kisebb mértékben csavarodik el, mint a be nem ragasztott autó üvegek esetén, jobb az úttartás, kisebb a belső zaj. Mivel az autó üveg szerkezeti elemmé vált, olyan rögzítést kellett találni, mely a keletkező erőket megfelelően átadja, de a karosszéria és a különböző merevsége és hő tágulása miatt az autóüveg nem károsodik. Ezek a látszólag ellentétes szempontok rugalmas ragasztás alkalmazása révén oldódnak fel. A szélvédő és minden autóüveg beragasztása igen fontos biztonsági tényező, hiszen a legtöbb utas oldali légzsák ütközés esetén, vagy boruláskor a szélvédőnek támaszkodik.

AUTÓÜVEG BESZERELÉS - BEÁZÁS MEGSZÜNTETÉSE- SZÉLVÉDŐ CSERE

autóüveg beszerelésszélvédő ragasztás

Váltózár

A többéves gyakorlat azt igazolja, hogy a jármű bebiztosítása alapmódszereként még az elektronika valamennyi előnyét is figyelembe véve továbbra is a mechanikailag szilárdan lezárt jármű marad.

A Defend Lock gyári beszállító, a váltózár gyári cikkszámon rendelhető a legtöbb autótipushoz ezért tökéletesen illeszkedik az Ön autójához.
Tovább »

Tolatóradar

PRO Park tolatóradar képes a közelebbi (kb. 25 cm-re lévő) tárgyak közeledtét is jelezni, arról nem is beszélve, hogy a felszerelés során nincs szükség a lökhárítón több nagy méretű furat készítésére.
Tovább »